ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Тиск завжди вимірюється лише у холодних шинах.

Температура значно впливає на зміну тиску в шині. Температура у теплому гаражі може бути на 86 °F (30 °С) вище, ніж на вулиці. Якщо виміряти тиск у гаражі, він буде надто низьким для температури назовні.

Приклад: Температура в гаражі становить 68 °F (20 °С), а температура на вулиці - 14 °F (-10 °С), якщо тиск відрегулювати в гаражі, то тиск у шинах буде на 4,35 фунтів на квадратний дюйм вище показника, що рекомендується для забезпечення належного рівня тиску відповідно до температури навколишнього середовища.

Вплив температури на тиск шин у легкових автомобілях становить приблизно 1,45 фунтів на квадратний дюйм / 14ºF (-10ºС). Крім того, щоб правильно відрегулювати тиск у шинах, слід також перевірити правильність установки однонаправлених шин. Стрілка на боці шини вказує на напрямок обертання.

Для збільшення терміну служби автомобільних шин передні та задні шини можна переставляти з однієї осі на іншу кожні 3 000-6 000 миль (5 000-10 000 км).

В результаті шини стиратися рівномірно, і їх ступінь зносу значно не відрізнятиметься.

Ми рекомендуємо заздалегідь обкатувати зимові шини з маркуванням M+S, тобто уникати різких прискорень та гальмування протягом перших 300 миль (500 км). М'яке гальмування збільшує термін служби шипів: шипи надійно стають на місце і залишаються на шинах.